Participar a la Berga-Rasos-Berga amb Utopeak té premi econòmic

Els cinc primers classificats socis/es de l'entitat es repartiran 790€ en premis

327

Utopeak, una innovadora start-up catalana compromesa amb el benestar i el rendiment esportiu, està emocionada d’anunciar el llançament de la seva nova iniciativa: Utomerit. A través d’aquest programa, Utopeak busca contribuir al creixement sostenible de l’esport del trail running, oferint suport econòmic a corredors amateurs i professionals.

Com a empresa dedicada a fomentar l’esport a l’aire lliure, Utopeak ha reconegut la necessitat d’ajudar a cobrir les despeses associades amb la preparació i participació en curses de muntanya. Amb Utomerit, Utopeak ofereix una compensació econòmica als participants de la cursa Berga-Rasos-Berga del 28 d’abril. Els cinc primers socis i les cinc primeres sòcies d’Utopeak en creuar la meta rebran una part dels 790€ en premis, amb quantitats que varien de 125€ pels primers classificats a 45€ per als cinquens (125€, 90€, 75€, 60€ i 45€ respectivament).

Aquesta iniciativa pilot reflecteix l’aposta d’Utopeak per promoure el creixement sostenible del trail running. “Coneixem les necessitats dels corredors i corredores dins d’aquest sector en ràpid creixement” explica el Sergi, un dels promotors de la iniciativa. “Amb Utomerit, volem abordar aquestes necessitats i donar suport als membres de la nostra comunitat en la seva passió per l’esport del trail running”.

Utopeak anima els corredors interessats i a tothom que vulgui aportar valor a aquest “esport minoritari”, a convertir-se en socis. A més de les compensacions econòmiques, els socis també poden gaudir de sortides mensuals de trail, descomptes en serveis d’entrenament i accés a la Guia Utowell amb descomptes en serveis locals, entre altres beneficis.

“Estem compromesos a proporcionar un suport integral als nostres socis, tant en els corriols de muntanya com fora d’ells, i aquest és un primer pas que som capaços d’assumir de forma completament autònoma” afirma el Sergi. “Amb Utomerit i altres iniciatives que requereixen el suport de marques i empreses externes, aspirem a establir una xarxa que fomenti un creixement sostenible del trail running”.

Amb Utomerit, Utopeak està posant les bases per a un futur on l’esport del trail running pot florir amb la col·laboració de tots els implicats.

Per a més informació sobre com unir-se a Utopeak i accedir a tots els serveis i avantatges, visiteu el seu web oficial o compte Instagram.