Pujada a Montanyans. LA PRÈVIA

1389

La Pujada de Montanyans és d’aquelles curses que poden passar inadvertides dins l’atapeït calendari, però ideal pels qui busquin l’escalf d’un poble que s’hi entrega en cos i ànima vers al corredor. El proper 5 de desembre celebrarà la seva sisena edició després de l’aturada obligada per la pandèmia.

Sota l’organització de la Societat Recreativa Santmarçalenca i amb el suport de l’ajuntament del municipi, la cursa neix al 2015 a Sant Marçal (Castellet i la Gornal) amb motiu de donar a conèixer aquest bonic poble de l’Alt Penedès i els seus voltants. Situat entre vinyes, Sant Marçal és un poble petit on el contacte amb la natura és molt proper. D’aquesta manera es creen les diferents modalitats de la Pujada a Montanyans amb l’objectiu de fer gaudir als participants d’aquests paratges.

La Pujada a Montanyans ofereix la possibilitat de realitzar un recorregut de 14 km, tant corrents com caminant. El recorregut passa entremig de vinyes i boscos propers al nucli de Sant Marçal i creua varies vegades la riera de Marmellar. Sense oblidar el pas a l’ermita de Montanyans, del segle XIII, situada dalt d’un turó en un dels punts més elevats de l’itinerari.

FITXA TÈCNICA

  • Distància: 14,69km D+162m
  • Preu inscripció: 13€ cursa i 11€ caminada. La «Pujada a Montanyans» col.laborarà amb la Marató de TV3. Per cada inscripció es donarà 1 € a la Marató.
  • Obertes fins el 2 de desembre.
  • Link inscripció AQUI 
  • Descripció recorregut AQUI
  • Dificultat: Fàcil. Circuit força ràpid i sense gaires dificultats, amb unes vistes meravelloses del Penedès.

PALMARÈS

2015 Manuel Torres Mònica Ardid
2016 Roger Sanllehí Núria Quiroga
2017 David Uroz Núria Quiroga
2018 Joel Valldosera Anna Rovira
2019 Marc Martí Gemma Bonjorn