Resultats corredors catalans UTMB 2023

2967

En aquesta edició de l’UTMB hi han pres part un total de 344 corredors catalans repartits entre les vuit curses de l’esdeveniment. Fins a 279 han aconseguit penjar-se la medalla de finisher, suposant un 81% del total en la meca del trailrunning mundial. A tots ells enhorabona!

Trobareu els resultats de tots ells aquí:

L’edició de 2023 no ha obtingut gaires alegries pels interessos dels corredors catalans, on només han pujat dos vegades al podi: les victòries del britànic Christian Meier, afincat a Girona des de fa anys, a la TDS i la de la jove Aina Roca (AE Mountain Runners) a la YCC.

Sens dubte, l’UTMB s’ha convertit en un veritable mundial de les curses per muntanya, aglutinant els millors corredors del món. A nivell estatal s’han aconseguit fins a cinc medalles: un or, el de Sara Alonso a la ETC en el seu retorn a la competició; dues plates, les de Virginia Pérez a la MCC i Álex García a l’ETC; i dos bronzes, la de Júlia Font a ETC i Antonio Martínez a l’OCC.

Els millors catalans en cada una de les distàncies han estat:

  • UTMB: Raul Butaci (18è) / (sense finishers femenina)
  • TDS: Christian Meier (1r) / Manuela Vilaseca (27a)
  • CCC: Joan Monràs (92è) / Jelena Malyseva (54a)
  • OCC: Jan Margarit (10è) / Núria Gil (9a)
  • MCC: Pau Zamora (22è) / Estel Roig (37a)
  • ETC: Eduard Hernández (10è) / Mireia Pons (6a)

Una setmana exhaustiva que, des de Ultres Catalunya, us hem intentat apropar i explicar de la millor manera possible. Podeu trobar les cròniques de les curses: