Trail 100 Andorra-Pyrenees: nova cursa a Andorra amb segell Ironman

El Govern andorrà destinarà 1,5 milions d'euros per al conjunt de competicions de l'Andorra Multisport Festival, que englobarà dos triatlons, dos proves de BTT i la ultra trail

3519

Ironman Group aterra a Andorra i ho fa més per la porta gran. El grup serà l’encarregat d’omplir el buit deixat per la desapareguda Andorra Ultra Trail el pròxim març i juliol de 2021 i, sota el nom d’Andorra Multisport Festival, oferirà fins a cinc modalitats esportives: Triatló d’hivern d’Andorra (març 2021), el triatló IRONMAN 70.3 Andorra, la cursa de BTT Classic-Pyrenees d’Andorra MTB, la cursa BTT Andorra 21 Ports i la Trail 100 Andorra-Pyrenees (juliol 2021).

L’acord entre el Principat d’Andorra i The Ironman Group s’ha fet públic avui amb la presentació de l’esdeveniment. El Govern andorrà destinarà 1,5 milions d’euros per al conjunt de competicions de la marca. S’espera que el segell Ironman pugui repercutir positivament al país, amb un retorn econòmic que pot superar els deu milions d’euros i amb una important recuperació del turisme esportiu que enguany ha davallat considerablement degut a la Covid-19 i l’absència de proves esportives de nivell per la crisi sanitària.

Els representants de l’executiu i de The Ironman Group han explicat que les negociacions van començar fa tres anys amb l’anterior legislatura.

Una cursa per muntanya: Trail 100 Andorra-Pyrenees

Andorra tornarà a tenir un important esdeveniment de trail. A falta de detalls per part de l’organització, sembla que tindrà un format força similar a la passada Andorra Ultra Trail. Esperem informar-vos en els pròxims dies.