El Trail Catllaràs by Brooks seguirà recorrent un any més l’indòmita serra del Catllaràs, un dels indrets més desconeguts i salvatges del Berguedà. La cita serà el proper 15 de juny.

L’esdeveniment mantenindrà les tres proves de l’edició passada però canviant el recorregut per seguir descobrint tot el que amaga el Catllaràs: una mitja marató de 23km i 1.400m de desnivell positiu, una marató de 42km amb 2.700m de desnivell positiu i una cursa infantil organitzada juntament amb l’Associació Excursionista Lillet. Les dues curses començaran i acabaran a La Pobla de Lillet, i al llarg del recorregut els corredors podran descobrir les parts més salvatges d’aquest racó del Berguedà.

Després de l’èxit i renovació de la cursa l’anterior edició, l’organització formada per La Pobla de Lillet amb la col·laboració de Lymbus, agència de comunicació especialitzada en esports outdoor; segueix amb l’objectiu de posicionar el Trail Catllaràs by Brooks com a una de les curses més potents del calendari nacional i convertir l’esdeveniment en la festa del trail running.

Com a novetat d’aquest 2024, la Mitja també comptarà amb un format virtual que es podrà realitzar durant el mes d’abril formant part dels reptes del mateix mes de la plataforma Fem Muntanya On Tour. Entre els participants que aconsegueixin completar el repte es realitzarà un sorteig de material Brooks. 

Seguint amb l’aliança iniciada la passada edició, la marca estatunidenca Brooks continuarà com a patrocinador tècnic oficial i naming partner del Trail del Catllaràs by Brooks. Aquesta relació és un exemple més de l’aposta de Brooks pel trail running, juntament amb l’equip de competició que es va iniciar al 2021 amb el nom de Brooks Trail Runners, amb corredors com Alex García, Júlia Font o Miquel Corbera, i els seus ambaixadors de marca amb el renovat Brooks Running Collective. A més, el Trail Catllaràs by Brooks servirà com a punt de trobada per Brooks per a presentar la nova versió de la sabatilla més polivalent de Brooks per córrer per la muntanya: la Cascadia 18. 

Les inscripcions s’obriran aquest dijous 21 de març i estaran disponibles a la web oficial.