Trail del Catllaràs 2023: LA PRÈVIA

El 'nou' Trail del Catllaràs es disputarà el proper dissabte 17 de juny amb més de 350 corredors repartits en distàncies de 42km, 21km i cursa infantil

983

El Trail del Catllaràs by Brooks torna un any més a la Pobla de Lillet. Aquest cop gestionat pel mateix poble i amb la col·laboració de l’empresa Lymbus, després de la desvinculació de Klassmark. Tot i això seguirà amb el mateix esperit, que no és una altra que seguir mostrant els racons més espectaculars de la serra del Catllaràs a través dels seus boscos frondosos, fagedes i rouredes.

La cita serà el proper 17 de juny amb dues curses: una marató de 42km amb 2.840m de desnivell positiu i una mitja marató de 21km i 1.500m de desnivell positiu. Ambdues començaran i acabaran a la Pobla de Lillet, per seguidament descobrir alguns dels racons més salvatges d’aquest racó del Berguedà, com el Xalet de Gaudí, la roca de Catllaràs o el mirador de Falgars. També hi haurà una cursa infantil per als més menuts de la casa.

Més de 350 participants prendran part d’aquesta ‘nova’ Trail del Catllaràs. A la marató hi trobarem noms com els de Rosa Navarro, Tina Bes, Esther Casas, Carlos Mantero, Jaume Folguera i Jordi Casadellà; a la mitja marató destacarem a Sara Adroher i Leire Fernández en dones, mentre que a la cursa masculina hi haurà força lluita pel podi amb Roger Roca, Andreu Contijoch, Josep Miret, Albert Pérez, Marcel Camprubí i Albert Mora.

A més de tenir l’oportunitat de descobrir part de la Serralada del Catllaràs, els organitzadors volen també que l’esdeveniment es converteixi en una festa del trail running, organitzant un seguit d’activitats paral·leles per tots els públics.