TRAIL SETMANA CATALUNYA (23-30/07/2019): Les curses per muntanya del cap de setmana

1130

Tocant ja a final d’un mes de juny prolífic, tot i que acabarem el mes molt més pausats per reprendre amb força el proper juliol.

Aquest és el programa de curses per muntanya per a les properes dues setmanes:

Dissabte 22 de juny

Girona

Night Trail Lloret (Lloret de Mar, La Selva)
Distàncies: 16km D+321m / 7km D+68m

Lloret de Mar acollirà la primera prova puntuable del circuit de curses Wefeel Trail Series, amb uns recorreguts espectaculars a través del camí de Banys i acabant a la mateixa platja de Lloret amb foc i música en viu!

Escalada a Sant Joan (Blanes, La Selva)
Distància: 1,3km D+170m

El Grup Fondistes Blanes repeteix en l’organitzacio de l’Escalada a Sant Joan, una cursa diferent, però molt intensa degut als 666 escalons que s’hauran de remuntar fins al Castell de Sant Joan, a 170 metres d’alcada.

Barcelona

Cursa de muntanya de Perafita (Osona)
Distància: 13km

Inclosa dins el programa de la festa major del poble, recorrerà els senders i corriols de la rodalia d’aquest petit poble de la comarca d’Osona.

Diumenge 23 de juny

Tarragona

Trail Albiol (L’Albiol, Baix Camp)
Distàncies: 19,6km D+942m / 12,6km D+707m / 5km D+50m

Cinquena edició d’aquesta particular prova que recorre la zona oriental de les muntanyes de la costa Daurada. Puntuable pel circuit Kalenji Trail Series 21K i la Lliga TGN Nord.

Girona

Trail Ulldeter (Camprodon, Ripollès)
Distàncies: 44km D+2500m (individual o per relleus) / 24km D+1300m / 13km D+800m

Camprodon tornarà a ser l’epicentre d’un dels millors esdeveniments de la zona. De la mitja muntanya fins als cims més emblemàtics a més de 2400 metres d’altitud. I si ho organitza Klassmark és sinònim de diversió assegurada.

Dilluns 24 de juny

27a Pujada a l’Ermita de Sant Joan (Montblanc,Conca de Barberà)

Distància: 9,5km D+330m

Aquesta és una cursa que es fa per ajudar als ermitans de Sant Joan en la feina que fan de recuperació de l’ermita de Sant Joan de Montblanc des del 1993. És una cursa que surt de la plaça major de Montblanc i que passa pels bonics paisatges de la zona de la Pena i Poblet. A l’arribada tots els participants reben el record de la cursa, el record dels ermitans i l’esmorzar que preparen els ermitans en motiu de la festa que organitzen cada 24 de juny.

Diumenge 30 de juny

Lleida

Vertical Arp (Sorribes de la Vansa, Alt Urgell)
Distància: 6km D+1000m

Inclosa dins el circuit Fer de la comarca de l’Alt Urgell. Realitzarà un ascens fins el refugi de l’Arp, situada a la seva muntanya homònima, des del bucòlic poble de Sorribes de la Vansa, en un entorn de gran interès paisatgístic i natural.

Tarragona

Arbolí Trail (Baix Camp)
Distàncies: 20km D+1057m / 13,7km D+586m

Endinsat dins l’exuberant vegetació de boscos de pins i alzines, els recorreguts de les curses et presentaran els llocs més emblemàtics d’aquesta zona del Baix Camp, a cavall entre les muntanyes de Prades, la Serra de la Mussara i la Serra del Montsant. Serà puntuable pel circuit de curses TGN Nord.

Girona

Castell contra crono (Hostalric, La Selva)
Distància: 12km

El Club Esportiu Hostrailric, juntament amb l’ajuntament d’ Hostalric, organitzen la segona edició d’aquesta curiosa cursa, barreja entre trailrunning i cros, en la que es tracta de donar dues voltes al castell d’Hostalric , amb breu descans entre voltes pels voltants del poble, amb sortida i arribada a la falda del castell.