TRAIL SETMANA CATALUNYA (7-8/03/2020): Les curses per muntanya del cap de setmana

1111

L’agenda d’aquest cap de setmana presenta fins a una sisena de curses per muntanya repartides per tot el territori català. Aquesta és la nostre prèvia:

Dissabte 7 de març

Girona

Despertaferro nocturna (Bàscara, Alt Empordà)
Distància:  10,9km D+299m / 5,7km D+160m

La sisena edició d’aquesta cursa empordanesa recorrerà l’entorn del petit poble de Bàscara sota la llum de la lluna. Part de la recaptació es destinarà a l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona.

Diumenge 8 de març

Barcelona

Camí dels Ibers (La Roca del Vallès, Vallès Occidental)
Distàncies: 28km D+1300m / 20km D+830m / 12km D+450m

La cursa Camí dels Ibers és caracteritza per ser una cursa trencacames que transcorre 95% per corriols a través de l’entorn del Parc de la Serralada Litoral en una jornada de solidaritat en benefici de l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona.

Cursa del rodal de Sabadell (Vallès Occidental)
Distància: 11km

A causa de les fortes esllavissades del terreny, el recorregut s’escurçara fins els 11 quilòmetres a través del magnífic rodal de la co-capital vallesana. Ideal per aquells que vulguin córrer força ràpid per pistes i camins.

Girona

Trail Costa Brava (Palamós, Alt Empordà)
Distàncies: 43km D+2100m / 22km D+800m / 13km D+350m

No et descobrirem la Costa Brava, però et direm que no et límits a contemplar-la com si d’una postal es tractés. I és per això que Klassmark us ofereix tres recorreguts realment espectaculars per conèixer-la, viure-la i sentir-la.

Tarragona

Trail L’Arboç (Baix Penedès)
Distàncies: 21km D+555m / 14km D+287m / 7km D+81m

El Trail L’Arboç ens permetrà conèixer la modesta muntanya de Cal Blai, a tocar de la població penedenca, tocant sostre al cim de les Tortes situat a 251m d’alçada. 

Cursa de muntanya Serra de les Fites (La Pobla de Massaluca, Terra Alta)
Distàncies: 25km D+1100m / 18km D+700m / 13km D+350m + Marxa popular

L’Associació Esportiva Massaluca, amb la col·laboració i ajuda de tot el poble, organitza aquesta cursa es realitza per un recorregut de senders i camins plens de natura, història, cultura, fauna i paratges únics, amb unes magnífiques vistes panòramiques del Matarranya i de l’Ebre. Serra de les Fites, té el gust de fer-vos passar per llocs que han estat historia de la Guerra Civil, on en alguns moments passarem per algunes trinxeres.