El moviment #YoCorroEnCasa Challenge va tenir un èxit rotund, superant amb escreix les espectatives creades. La cursa virtual va aconseguir reunir fins a 7.429 corredors de tot el món que, des de l’interior de casa o un espai privat, van sumar quilòmetres i quilòmetres per un fi comú: conscienciar tothom de quedar-se a casa per a minimitzar contagis i mantenir-se actiu.

La cursa virtual va comptar amb la participació de corredors d’alt nivell com Kilian Jornet, Tòfol Castanyer, Pau Capell, Sheila Avilés o Marta Galimany entre d’altres i va estar amenitzat pel periodista Albert Jorquera, el fotògraf Jordi Saragossa i la dissenyadora gràfica Maria Fainé. Així mateix, la retransmissió en directe i per Youtube, va comptar amb intervencions de professionals del sector com l’speaker ‘Depa’, el càmera Biel Ràfols, el podòleg Enric Violan o la psicòloga Olga Barceló.

El repte va aconseguir recaptar un total de 82.940€, que que anirà destinat en benefici a l’equip de metges i investigadors de la Fundació Lluita contra la Sida, IrsiCaixa i l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol per a la investigació en la lluita contra el Coronavirus. Encara podeu fer la vostra aportació a través de la pàgina www.yomecorono.com, una campanya que hores d’ara porta recaptats més d’un milió d’euros.

Si voleu tornar a reviure les més de tres hores de retransmissió, ho podeu fer a través d’aquest enllaç.