L’actualitat del cap de setmana: 11-12/03/2023

353

Aquesta setmana han participat un total de 2.320 corredors, repartits entre 7 curses per muntanya, dels quals 1.665 van ser homes i 655 dones. La prova amb més participació va ser la Trail Costa Brava amb 752 corredors.

Començarem el repàs per aquesta Trail Costa Brava, on els noms més destacats d’aquesta edició van ser els d’Albert Pujol, que tornava a aixecar un triomf després de 3 anys inactiu per culpa de les lesions. I el de Gabriela Lasalle, que va tornar a guanyar una cursa tot i la seva jove edat.

Repassem breument els podis absoluts:

• Marató: Albert Pujol, Diego Arroyo i Marc Vilà / Mònica Vives, Anna Pujol i Àngels Llobera
  • Mitja Marató: Toni Baños, Victor Da Costa i Josep Miret / Natàlia González, Ahlam Elkakdi i Laia Montoya
  • Cursa Express: Adrià Lopez, Sergi Martinez i Biel Sagués / Gabriela Lasalle, Ana Manresa i Rocio Aparicio

Aitor Tomàs i Marta Paulino, reis de la UTTGN

La vuitena edició de la prova tarragonina va reunir prop de 300 corredors en un cap de setmana marcat per la forta calor i el vent. I com hem dit en el titular, Aitor Tomàs i Marta Paulino van ser els guanyadors de la marató, la prova reina d’aquesta UTTGN. Diego Moreno i Martina Fuster aixecarien el triomf de la mitja marató, mentre que Marc Llebaria i Natàlia Bru guanyarien la modalitat més curta de 10km.

Llegeix la noticia sencera

Albert Herrero, participant a la Barkley Marathons

Aquesta mateixa tarda ha arrencat una de les curses més dures i boges del planeta, com és la Barkley Marathons. I el lleidatà Albert Herrero és un dels 40 privilegiats corredors que intentaran finalitzar aquesta autèntica bogeria liderada per Lazarus Lake. Recordem que la prova es va iniciar el 1995 i, en la seva historia, només 15 corredors han sigut capaços de completar les 5 voltes a un circuit enrevessat ple de fang. Entre els participants, noms ben coneguts en el món de les curses d’ultradistància, com Jasmin Paris, John Kelly o Jared Campell.

Breus:

Ens alegrem molt de la victòria de Eli Gordon a la Cursa dels Ibers de la Roca del Vallès. Gordon no només va guanyar la cursa femenina sinó que es va classificar segona absoluta. També destacar a Nuria Hospital i Sara Sanante, entrant en el TOP5 de la general.

Avanç curses proper cap de setmana 18-19/03/2023 (8 curses)