L’actualitat del cap de setmana: 25-26/03/2023

506
La Romànic Extrem s'acomiada amb èxit de participants. Foto: Org.

Aquesta setmana han participat un total de 4.024 corredors, repartits entre 13 curses per muntanya, dels quals 2.731 van ser homes i 1.293 dones. La prova amb més participació va ser la Romànic Extrem amb 812 corredors.

La Romànic Extrem s’acomiada amb prop d’un miler de participants

L’esdeveniment de la Vall de Bianya va celebrar amb èxit la seva desena i última edició. Prop d’un miler de corredors van poder gaudir de l’entorn de la localitat garrotxina, entre els quals, alguns dels millors corredors de casa nostra. Repassem els seus podis:

Marató: Lluis Ruiz i Marc Ollé van guanyar conjuntament, seguit d’Albert Llonch. Aina Cusí, Laura Ramirez i Sara Adroher composarien el podi femení

Mitja: Victòria de Victor Da Costa, per davant de Rajiv Marroig i Jordi Roura. Lorena Cubillas es va alçar amb el triomf femení davant de mesi Arcos i Paloma Lobera

Trail: Victor Adraste, seguit de Xavier Serra i Kilian Barbeta. En dones, Martina Alemany, Anna Quilez i Marta Gorgoll.

En el Podcast podreu escoltar el magnífic reportatge dedicat a la darrera edició de la Romànic Extrem, de la mà de Xavi Alujas

Breus:

• L’Olla de Núria va tornar a esgotar les seves inscripcions per l’edició de 2023, que se celebrarà del 6 al 8 d’octubre. Oberta la llista d’espera.
  • El Valls Catalanes Trailrunning Challenge, nascuda en 2022 arrel de l’agermanament de la cursa Olla de Tapis amb el Trail des Salines de Céret, enguany estarà composta per sis proves. La lliga arrencarà el proper mes de juny amb la Molló Trail i, després de passar per la Lamanère Trail, Montcal Run, Olla de Tapis i Trail des Salines, finalitzarà al novembre amb la Centúria Trail.

Avanç curses proper cap de setmana 01-02/04/2023 (6 curses)