ASICS Penyagolosa Trails supera les 2000 preinscripcions

El termini per apuntar-se conclourà el 12 de desembre i el sorteig de dorsals per a la MiM i la CSP serà el dia 16 a la Diputació de Castelló

426
La Penyagolosa Trails s'ha convertit en una de les curses més populars de la Península. Foto: José Miguel Muñoz

ASICS Penyagolosa Trails va obrir el període de preinscripcions dijous passat i està aconseguint uns grans registres. En tan sols un cap de setmana, s’han apuntat al sorteig de la MiM i la CSP més de 2.100 corredors, fet que demostra el gran interès que desperten les dues curses entre els amants de les curses per muntanya. El termini per fer la preinscripció conclourà el 12 de desembre i el 16 es realitzarà el sorteig de dorsals a la Diputació de Castelló. Cal recordar que en aquest acte es coneixeran els 1.500 participants que estaran a la línia de sortida de la MiM i els 600 que ho faran a la CSP.

El director d’ASICS Penyagolosa Trails, Tico Cervera, ha volgut agrair “el gran interès que tenen els corredors i corredores per participar a la propera edició de la MiM i la CSP, ja que el ritme de preinscripcions és molt bo i ja s’han superat les 2.000 en tot just un cap de setmana”. En aquest sentit, afegia que “ASICS Penyagolosa Trails és cada cop més conegut a nivell nacional i internacional, ja que en els darrers anys s’han aconseguit metes increïbles i s’han organitzat campionats de primer nivell”.

En aquest sentit, cal recordar que ASICS Penyagolosa Trails ha aconseguit situar-se a la primera línia del trail internacional i ho ha fet sempre mantenint la seva essència d’apostar pel territori, posar en valor el patrimoni i la natura o recórrer camins històrics que servien de comunicació al llarg dels segles, amb una senya d’identitat única, una organització formada per clubs i voluntaris. Així, tenint cura d’aquests valors i apostant per la internacionalització, ha aconseguit reptes difícils d’imaginar fa uns anys, com ara organitzar un Campionat del Món de Trail el 2018 o un Campionat d’Espanya de la RFEA a la darrera edició de la MiM.

La preinscripció a les curses es pot realitzar a través del seu web oficial. En aquesta també es pot consultar el Reglament d’ASICS Penyagolosa Trails 2023 i tota la informació relativa a la vint-i-quatrena edició de la MiM i l’onzena de la CSP.