La Cerdanya és una vall oberta, accessible, rodejada de grans cims i amb una cultura singular, una barreja catalano-francesa. Un espai on poder realitzar tot tipus d’esports, com l’esquí, la bicicleta, l’escalada i, cada cop més, el trail running. La situació del poble de Prullans el converteixen en un mirador privilegiat de la Serra del Cadí i un fantàstic destí per a conèixer el seu entorn tot corrent.  

El Centre Trail Cerdanya, nascut en un conveni entre l’empresa Discover Pyrenees i l’Ajuntament de Prullans, ha dissenyat un conjunt de circuits de trail running per mostrar totes les virtuts del medi de la bucòlica població cerdana i fer conèixer els nuclis pròxims, com Talltendre, Ordèn, Ardòvol o Coborriu de la Llosa. La privilegiada situació condiciona un ideal estatge per a grups que vulguin combinar la pràctica del trail running amb serveis de qualitat que ofereix Prullans.

El Centre Trail Cerdanya ofereix fins a 8 itineraris diferents per a la pràctica del trail running

Trobarem fins a 6 circuits diferents i balisats -sumant 65 quilòmetres i 2.955m de desnivell positiu- dividits per distància i dificultat: 4 blaves, 1 verda i 1 vermella, amb dos més previstos per al 2019 (itineraris 7 i 8) que es poden resseguir sense problema.

La informació detallada dels circuits, amb track, fotografies i descripció, la trobareu en aquest enllaç.


Fitxa tècnica:

Circuits: 6
Circuits amb competició on-line: 6, mitjançant l’aplicació Strava.
Senyalització: Els circuits estan senyalitzats amb plaques i senyalització vertical. Tots els tracks han estat realitzats sobre el terreny, donant una màxima garantia al corredor. En la majoria de casos, els circuits ressegueixen camins marcats.
Aigua: En tots els itineraris podem proveïr-nos.
Serveis: Disposeu servei de dutxes, spa i massatges (sota petició) a l’Hotel Muntanya de Prullans (tel. 973 510 965).