El poble de Grindelwald (Suïssa), bressol de l’alpinisme clàssic, serà l’epicentre d’una de les proves més espectaculars del calendari de la Ultra-Trail® World Tour. Amb un recorregut de 101 quilòmetres i 6.700m de desnivell positiu, transita pel cor de la regió de l’Oberland bernès rodejada de cims de bella factura, amb l’Eiger com a cim més imponent.

Pau Capell arriba a la cita suïssa havent aconseguit una magnífica segona posició a Lavaredo Ultra Trail

Pau Capell buscarà un bon resultat en la prova suïssa per a reafirmar el bon moment que travessa aquesta temporada: “Arribo amb ganes, havent recuperat bé de Lavaredo i entrenat en alçada. Fa temps que hi volia participar, ja que és una zona realment preciosa”. Líder actual del circuit Ultra-Trail® World Tour, sortirà a competir sense pressió ja que el seu resultat no farà variar la classificació general, fent valer els bons resultats obtinguts a Transgrancanaria i Lavaredo Ultra Trail.

Entre els rivals més destacats trobem al suís Sthephan Hugenschmidt, vencedor de l’edició passada amb rècord inclós (11h01′), Jason Schlarb, Seth Swanson, Scotty Hawker i Gediminas Grinius.

La sortida es realitzarà a les quatre de la matinada de demà dissabte i podreu seguir la seva participació a a través d’aquest enllaç.