Situada en ple Pirineu de Girona, la vall de Camprodon constitueix un territori excepcional d’alta muntanya, formada per les poblacions de Sant Pau de Segúries, Molló, Setcases, Vilallonga de Ter, Llanars i Camprodon. Per tal de dinamitzar aquest privilegiat enclavament Eva Martínez-Picó, cap visible de Domini d’Isards i responsable del Refugi d’Estudis d’Espinavell, va decidir crear una xarxa de rutes de trail running que ens permet conèixer amb profunditat les possiblitats que ofereix la vall de Camprodon i, amb breu pinzellada, l’Alta Garrotxa i el límits del Pirineu francès.

Trobarem fins a 13 circuits diferents -sumant més de 186 quilòmetres i 10.866m desnivell positiu- dividits per nivells, on cada color indica una distància i dificultat diferent. La informació detallada dels circuits, amb track, fotografies i descripció, la trobareu en aquest enllaç.

Domini d’Isards no tant sols és una estació de trail running. Durant l’any ofereix diverses activitats, com Trainings Camp i estades destinades a la seva pràctica.


Fitxa tècnica:

Circuits: 13. En un futur s’afegirà el circuit “Poltres del Ripollès” d’uns 68-70km
Circuits amb competició on-line: cap
Senyalització: Si, amb plaquetes enumerades i marques de pintura
Aigua: En tots els itineraris podem proveïr-nos.
Serveis: El refugi Els Estudis d’Espinavell ofereix servei de dutxa a preu mòdic (1€) i menjar adequat per a esportistes. Més informació al telèfon 666 577 447