Les ‘Stage Run’ enganxen

La Costa Brava Stage Run, que se celebrarà el proper mes d'abril, i la Pyrennes Stage Run, al setembre, exhaureix els dorsals de la modalitat “Experiència Completa” a mesos vista de la seva celebració. Les curses per etapes, càrrec de Bifree Sports, amb una alta participació de corredors de fora la Península atrets pel Pirineu i la Costa Brava

423
Les Stage Run, una bona manera de practicar esport i conèixer país. Foto: Lluís Toll

La factoria Stage Run, segell d’identitat d’un concepte de cursa totalment diferent a la convencional, atrau. L’empresa Bifree Sports ha aconseguit, no només consolidar les seves ‘criatures’ (Pyrennes Stage Run, Costa Brava Stage Run i la nova Brama Stage Run), sinó també atraure al públic internacional que volen viure l’experiència de dos dels productes estrella de casa nostra: els Pirineus i la Costa Brava.

La Pyrenees Stage Run esgota les seves inscripcions en tant sols 7 dies

La Pyrenees Stage Run (PSR) no només ha exhaurit les inscripcions en temps rècord, sinó que també ha assolit un rècord de participació internacional amb un 95% d’inscrits de 18 nacionalitats diferents, on destaquen corredors vinguts d’Alemanya, Bèlgica i Holanda, però també d’Estats Units i el Regne Unit. També és manté la tònica de totes les curses organitzades per BiFree amb una alta participació femenina, en aquest cas del 39%.

La vuitena edició de la cursa, que se celebrarà de l’ 1 al 7 de setembre de 2024, i mantindrà les novetats que van valorar molt positivament els participants en l’anterior edició com l’ascenció al Puigmal o el final de la segona etapa a La Masella.

La Pyrenees Stage Run és una cursa de 7 etapes, amb recorreguts diaris d’aproximadament uns 30km i 2000m de desnivell positiu. És una cursa en la que s’ha de participar en equips de 2 o 3 corredors i encara queden inscripcions bàsiques per a participar-hi. Les inscripcions bàsiques inclouen els avituallaments, massatge a l’arribada, sopars, transport de maletes, fotografies, vídeos,… però no inclou l’allotjament i l’esmorzar diari. És un tipus d’inscripció pensada per si podeu disposar d’allotjament al llarg del recorregut o si teniu la possibilitat que algú us acompanyi amb una autocaravana o una camper i viure l’aventura amb vosaltres. També hem obert una llista d’espera per a la inscripció amb allotjament per cobrir les places en cas que hi hagi cancel·lacions. Podeu fer les vostres inscripcions EN AQUEST ENLLAÇ.

Costa Brava Stage Run també exhaureix inscripcions

Pel que fa a les altres curses per etapes organitzades per BiFree Sports, la Costa Brava Stage Run (CBSR) també va tancar inscripcions (inscripcions bàsiques encara disponibles) per tercer any consecutiu el passat mes de novembre amb 270 inscrits i rècord absolut de la prova. Tot i que, a l’igual que la PSR, encara disposa d’inscripcions bàsiques.

La CBSR tindrà lloc del 12 al 14 d’abril de 2024 entre Blanes i Còlera en format de tres etapes. Podeu fer les vostres inscripcions en AQUEST ENLLAÇ.

Finalment, la Brama Stage Run, que va celebrar una exitosa primera edició el passat mes d’octubre, anunciarà properament les dates i s’obriran inscripcions a finals de febrer.

La Costa Brava, la Pyrenees i la Brama Stage Run no serien possibles sense el suport del seu patrocinador principal, Tuga Active Wear, i l’organització de BiFree Sports.


Així és córrer la Costa Brava Stage Run (80km D+3000m)

Així és córrer la Brama Stage Run (100km D+6100m)