Una part de les curses per muntanya que s’havien de disputar els propers dies s’han vist obligats a cancel·lar o ajornar com a mesura de prevenció del COVID-19. A continuació us fem relació de la situació dels esdeveniments afectats i l’enllaç amb els comunicats oficials:

Actualitzat dimarts 31 de març:

MARÇ

ABRIL

MAIG

JUNY

D’altra banda, la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) va emetre un comunicat decidint suspendre els Campionats de Catalunya, Circuits Catalans i Copes Catalanes que es duguin a terme fins, com a mínim, el 29 de març, a l’espera de veure l’evolució de la situació.

Aquesta decisió afecta a esdeveniments com Entre Castells Kids, primera prova del Circuit Català d’Escoles de Trail, la Cameta Coixa, primera prova de la Copa Catalana de Curses per muntanya, la Polärtic com a Campionat de Catalunya de Snowrunning i la Cursa Montescatano com a Campionat de Catalunya Universitari.

Davant la situació d’emergència generada per l’afectació del COVID-19, recomanem cenyir-se a les directrius publicades al comunicat de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física.