Silvia Puigarnau es corona a la Val d’Aran

1397

Ho va aconseguir. Mai s’havia enfrontat a una distància semblant i el seu baptisme va ser per una causa excepcional. Silvia Puigarnau va completar aquest cap de setmana el recorregut de la Val d’Aran by UTMB invertint 33 hores i 15 minuts des que va prendre la sortida a Vielha el divendres fins que arribava de nou al punt de partida.

Silvia Puigarnau va completar la volta a la Val d’Aran com a part d’un repte solidari, associat al moviment «Yo me corono», per recaptar fons per a la investigació de la COVID-19. L’atleta d’Agramunt, integrant de l’equip Nike Trail, va seguir durant 33 hores el recorregut del Torn dera Val d’Aran, de 162 quilòmetres i 10.600 metres de desnivell positiu, per recaptar fons per frenar la pandèmia del coronavirus.

La iniciativa «VDA Solidària», promoguda per l’organització de la Val d’Aran by UTMB i la marca de torrons i xocolates Virginias, donarà suport a l’equip de metges i investigadors de la Fundació Lluita contra la SIDA, IrsiCaixa i l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

Laia Andreu, Jordi Gamito, Mireia Miró, Pablo Villalobos i Eduard Hernández van ser alguns dels corredors que van acompanyar a Sílvia en algun tram del recorregut.

Xavier Pocino, Director de Cursa de la Vall d’Aran by UTMB es mostrava molt satisfet amb l’acció solidària, alhora que encantat que la catalana s’hagi convertit en la primera corredora a completar el recorregut i ser la primera finisher d’una prova que va haver de posposar la seva primera edició a 2021 per la crisi sanitària mundial.

Text original: Territorio Trail Media