Trail Setmana Catalunya: 03-04/06/2023

361
Oriol Antolí estableix un nou rècord d'Espanya de Backyard. Foto: Monrasin

Aquesta setmana han participat un total de 1.943 corredors, repartits entre 12 curses per muntanya, dels quals 1.361 van ser homes i 582 dones. La prova amb més participació va ser la Molló Trail amb 406 corredors.

Oriol Antolí, nou rècord d’Espanya de Backyard

L’egarenc Oriol Antolí es troba a Anglaterra participant a la SUFFOLK BACKYARD ULTRA de cara a la preparació per al Campionat del Món que se celebrarà a la tardor a Tenesse. La prova va començar dissabte a les 12 del matí i compta amb 202 participants. Hores d’ara només queden 4 corredors en cursa i on Oriol Antolí, un d’ells, porta 55 voltes i més de 229 milles, establint un nou rècord d’Espanya de la modalitat.

Molló Trail, segona parada de la Copa Catalana de Curses

La Molló Trail va acollir la segona parada de la Copa Catalana de Curses per Muntanya de la FEEC. A la distància Marató, victòria de Marc Ollé, seguit d’Albert Llonch i Josep M Centenera. En dones, Roser Español es va imposar a Thais Pentinat i Ludmila Hassan.

A la mitja marató, victòria de Toni Baños i Anna Tarasova. Genis Porqueras i Llorenç Esteve en categoria masculina i Ahlam Elkakdi i Maria Benito van completar un podi de luxe.

Tot a punt pel Campionat del Món de Trail Running a Innsbruck

La delegació espanyola ja es troba a Innsbruck, Àustria, on a partir de dimecres disputarà aquests campionats del Món, amb la participació de 6 catalans: Jan Margarit (Short Trail), Miquel Corbera (Mountain Classic i Uphill), Edu Hernández (Uphill), Jan Torrella (junior), Núria Gil (Short Trail) i Blanca Batlle (junior).

El programa arrenca dimecres amb la prova vertical, dijous la short Trail, divendres la Long Trail i tancarà dissabte amb la modalitat Classic, tant en junior com absoluta.

Breus:

• Bon paper dels corredors catalans a la Hochkönig Skyrace, tercera parada de les Skyrunner World Series. Aina Cusí (9a), Georgina Gabarró (10a) i Pol Rodriguez (14è)

Avanç curses proper cap de setmana 10-11/06/2023 (10 curses)