Com ja és habitual en els últims anys, la prova maresmenca encetarà la temporada de curses d’ultraresistència a Catalunya el proper 2 de febrer a Vallgorguina (Vallès Oriental), que complirà la seva cinquena edició.

L’Ultra Trail Montnegre Corredor recorre els paratges més emblemàtics del Parc Natural de Montnegre i el Corredor, situat a la serralada pre-litoral, com Olzinelles, Santa María i Sant Martí del Montnegre, Hortsavinyà o el santuari del Corredor.

La gran novetat d’aquest any la trobarem en la modalitat més llarga, que  tornarà a arribar al centenar de quilòmetres com fa dues edicions, mantenint el desnivell positiu en 3.453m. Una cursa que ha vist, en els seus quatre anys d’existència, fins a quatre guanyadors diferents en categoria masculina, mentre que Laia Díez i Míriam Moreno han estat les dones dominadores amb dues victòries cada una.

El programa d’aquesta edició el completaran dues curses més: la Half, de 47,5km i 1616m de desnivell positiu, i la Trail, de 24,6km i un desnivell positiu de 825m. A més, tornarà a comptar amb la categoria Kids, amb curses per a nens entre 4 i 16 anys.

Podeu realitzar les vostres inscripcions a través del web oficial de l’esdeveniment, on podreu gaudir d’un 10% de descompte utilitzant el codi promocional ULTRES CATALUNYA.

Notícies relacionades:


Més informació de l’Ultra Trail Montnegre Corredor:

Ultra Trail Montnegre-Corredor