Valls Catalanes Trailrunning Challenge 2023

1733

El circuit Valls Catalanes Trailrunning Challenge és un projecte esportiu transfronterer que neix de la voluntat d’entitats i organitzadors per agrupar en una lliga diferents curses en la modalitat de la distància de mitja marató de muntanya (21km) per tal de fomentar la participació i la cohesió del territori a través de l’esport.

El passat 2022 veuria la llum la seva primera edició arrel de l’agermanament de la cursa de l’Olla de Tapis (Maçanet de Cabrenys) amb el Trail Des Salines de Céret.

Aquesta competició tindrà lloc en diferents municipis que formen part del territori integrat a l’Agrupació Europea de Cooperació Internacional del País, Art i Història Transfronterer de Les Valls Catalanes, repartides entre les comarques del Vallespir, l’Alta Garrotxa, l’Alt Empordà i el Ripollès per aquest 2023.

La Valls Catalanes Trailrunning Challenge 2023 estarà formada per sis proves:

Reglament

A la classificació final puntuaran els 6 millors resultats obtinguts de totes les proves disputades, resultant guanyador el participant que acumuli el major nombre de punts. Tindran premi els 3 primers/es clasificats/es de la general i els/les 3 primers/es de cada categoria, sense que aquests siguin acumulatius.

Reglament 2023