El proper diumenge 25 de març donarà el tret de sortida de la tercera edició del circuit de curses per muntanya XTrail Marathon Cup, amb l’objectiu de convertir-se en un campionat atractiu a través d’entorns de gran bellesa natural com el Catllaràs, el Pedraforca i la Cerdanya. Sota l’organització de 7Sports, enguany s’incorpora a l’equip l’empresa Privylife, dirigida per Pau Capell i Miguel Ángel González, en la seva direcció tècnica.

La Borredà Xtrail inclourà fins a tres distàncies (42, 29 i 11km) per descobrir els paratges més emblemàtics de la Serra de Catllaràs, com el Castell de l’Areny, el Sobrepuny, el Pedró -sostre de la prova amb 1.764m d’altitud- i el molí de Campalans, combinant senders corribles amb trams més tècnics.

ÚLTIMA HORA. La distància marató ha sofert modificacions degut a les grans quantitats de neu trobades a cotes superiors als 1.200m. Les modificacions en la modalitat intermitja són més lleugeres, però es trepitjarà neu en les cotes altes de l’itinerari.

Davant aquestes inclemències, l’organització obligarà als corredors a portar el següent material: manta tèrmica, jaqueta impermeable amb caputxa, malles llargues, guants, buff o tubular i telèfon mòbil. 

D’entre els prop de 400 corredors que ja han confirmat la seva presència, destaquem la participació de Carles Sánchez, Àlex Urbina, Carlos Mantero, Ernest Crespo, Gonzalo Pedroche, Laia Díez, Judit Franch, Àngels Centelles, Carol Guillén i Míriam Moreno. Encara teniu temps per a fer la vostra inscripció a traves d’aquest enllaç.

Els més petits de la casa també tindran en el seu espai. Sota la direcció dels Joves Atletes de Berga, la Borredà Xtrail Kids oferirà fins a cinc curses diferents per a nens/es d’entre 5 i 14 anys. Les proves es realitzaran el dissabte 24 a partir de les 10.30h a la zona del camp de futbol.


Notícies relacionades:

XTRAIL MARATHON CUP: Una bona opció per a preparar les ultratrails de la temporada

La Xtrail Marathon Cup 2018 engega motors