Lliga Trail Ardenya 2023-2024

1065
El Trail de l'Ardenya formarà part de la primera edició de la Lliga. Foto: AE Matxacuca

La Lliga Ardenya neix amb la voluntat de promoure i donar a conèixer l’entorn del massís de l’Ardenya i els boscos de Ridaura a través de les curses per muntanya que s’hi celebren al seu voltant.

La competició constarà de dos circuits, un de llarg i un altre de curt, en la que s’establiran classificacions masculina i femenina. Per a optar al premi final, caldrà participar en totes les proves.

Per aquesta primera edició, estarà formada per tres curses:

Organitzada pel Grup Excursionista Bellmatí, es tracta d’una cursa de mitja muntanya, per la part alta de la Vall del Riudaura, que transcorre per corriols, creuant rius i rieres, en un paisatge preciós durant la plena tardor. La cursa, apta per a tot tipus de públic, es presenta en dues modalitats.

Ja fa tretze anys que l’Associació Esportiva Matxacuca es va embarcar en la creació d’una cursa per muntanya que mostrés la bellesa del massís de l’Ardenya a través de camins plens d’història, tot combinant platja i muntanya a parts iguals. Santa Cristina d’Aro tornarà a ser l’epicentre de l’esdeveniment.

Els itineraris proposats pel Centre Excursionista Montclar transcorren per indrets espectaculars, que us regalaran unes vistes increïbles de la costa i del Massís de l’Ardenya, declarat Espai d’Interès Natural l’any 1992 pels seus excepcionals valors botànics, geològics i paisatgístics.

Trobareu més informació a l’Instagram oficial de la Lliga.


TRACK TRAIL CATALUNYA – BAIX EMPORDÀ