[useful_banner_manager banners=2 count=1]

Ultres Catalunya volem seguir tractant els diferents aspectes relacionats amb la disciplina de l’ultratrail. Després de crear la secció sobre nutrició, on l’ Astrid Barqué ens parla i aconsella en com alimentar-se adequadament per a les curses de llarga distància, creiem que l’apartat de la preparació física és igual o més important que aquesta.

Per poder parlar-ne amb profunditat tindrem a un dels millors professionals de la matèria, com en Lluís Capdevila. Preparador físic al CAR Sant Cugat en les especialitats outdoor i motor, en Lluís ha estat corredor professional de raids d’aventura, guanyant dues vegades la Copa del Món de Raids d’Aventura (2000-2001). Com a alpinista ha participat en diverses expedicions d’entitat; com a ciclista de muntanya va ser corredor d’elit entre el 1989 i 1995. Actualment és director d’Extrem Team i Tavascan Outdoor Training.

Lluís Capdevila ens explicarà tot el que cal saber sobre la preparació física per a ultratrails, com entrenar-se adequadament i quines pautes cal seguir, tant física com mental, com gestionar una cursa i quin paper hi juga la motivació en aquest tipus de proves. E50l trobarem cada mes en l’ apartat de preparació física del nostre web