Cada cop són més les curses, que aposten per comptar amb serveis que millorin la seva proposta, davant la gran quantitat d’opcions que trobem cada cap de setmana a les muntanyes. Millorar la borsa del corredor és de vegades el primer recurs que ve al capdavant, però altres opcions han anat prenent cada vegada més importància per als organitzadors, ja que són recursos que els participants aprecien i cada vegada exigeixen més.

És el cas de la tecnologia Gretel Planner, amb què els participants poden conèixer millor el repte a què s’enfronten i preparar de forma gratuïta els seus ritmes i nutrició enfrontar-se al repte amb una estratègia encertada.

Com a novetat, Gretel Planner ha llançat aquest any els seus GRETEL PLANNER AWARDS, uns premis en què els participants avaluen l’experiència viscuda a les curses i que tracta de ser un element que visibilitzi aquelles proves que realment estan cuidades per sobre de les seves possibilitats econòmiques.

Hi ha quatre modalitats en què les proves han estat posicionades: Ultra, Long, Medium i Sprint, de manera que algunes proves poden guanyar en diferents modalitats. Això els atorga un segell de qualitat que reforça el seu compromís amb el corredor i la converteix en un referent per a aquelles proves que volen créixer cada any.

“Volem donar visibilitat a totes aquestes proves que tenen darrere un equip humà que té cura de cada detall i que s’esforça per aconseguir la millor experiència dels participants. Sense importar la seva capacitat econòmica” apunta Jorge Vilanova, director de Gretel Planner.

A Catalunya ja són moltes curses les que han comptat amb aquesta tecnologia. Algunes lluitaran per obtenir el reconeixement dins d’aquesta primera edició dels premis, com Skyrace Pic de l’Orri, Molló Trail o La Pota Roja.

Per votar has de clicar a aquest enllaç i triar la prova que més t’ha agradat del 2023.

Foto: Artur Ribera. La Molló Trail, entre les candidates al Gretel Planner Awards