Pau Capell guanya l’austríaca Mozart 100

1221

Si la setmana passada aconseguia la victòria en la marató de la Tenerife Blue Trail, avui ho feia en una prova de llarga distància: la Mozart 100. Pau Capell ha cobert el traçat de 113 quilòmetres i 5.100m de desnivell positiu en un temps de 10 hores, 54 minuts i 55 segons i dona una passa més en la seva preparació de cara a l’Ultra Trail del Montblanc del proper mes d’agost.

La vuitena edició de la prova austríaca està inclosa, per tercer any consecutiu, en el circuit mundial de l’Ultra Trail World Tour, del qual Capell n’és l’actual vencedor. La Mozart 100 ha acollit a uns 1600 corredors de 60 països diferents i pretén consolidar-se com una de les proves punteres a Europa. Una ocasió única per a conèixer la regió alpina entre Salzburg i Fuschl am See, rodejada de cims i llacs glaciars com el de Wolfgangsee.

La cursa de Pau Capell ha estat meteòrica i pràcticament no ha tingut rival. S’ha sentit còmode en un circuit força ràpid on només ha tingut brega amb el corredor letó Andris Ronimoiss, que s’ha posat al capdavant durant el primer terç de cursa. Però el rodatge i experiència de Pau seríen un grau i el pas dels quilòmetres ha posat les coses al seu lloc. Pau Capell lideraría poc abans d’arribar a l’equador i aniria esgarrapant minuts al llarg dels quilòmetres, fins creuar la línea d’arribada amb deu minuts d’avantatge.

Podi Mozart 100: 1. Pau Capell (10:54:55), 2. Andris Ronimoiss (11:05:27), 3. Gerarld Sancho (11:50:00)


Notícies relacionades:


Calendari Ultra Trail 2019