Trail Setmana Catalunya: 17-18/06/2023

288

Aquesta setmana han participat un total de 1.717 corredors, repartits entre 8 curses per muntanya, dels quals 1.294 van ser homes i 423 dones. La prova amb més participació va ser la Cursa de la Campana amb 520 corredors.

Una renovada Trail del Catllaràs reuneix més de 300 corredors

El nou Trail Catllaràs by Brooks no ha pogut tenir una millor estrena. La Pobla de Lillet i la indòmita Serra del Catllaràs van ser conquerides per centenars de corredors que van decidit acceptar el repte.

Guanyadors marató: 1. Carles Mantero, 1. Tina Bes, 2. Arnau Ansó, 2. Rosa Navarro, 3. Arnau Amadó i 3. Raquel Picón

Guanyadors mitja: 1. Josep Miret, 1. Leire Fernández, 2. Andreu Contijoch, 2. Maria Benito, 3. Pep Prats, 3. Núria Santmiquel

Llegiu la crònica sencera.

El planter de la FEEC deixen petjada a la Livigno Skytrail

La Selecció Catalana de Curses per Muntanya de la FEEC va ser convidada per l’organització d’aquesta mítica cursa italiana que, tot i que enguany no formava part de la Copa del Món, segueix sent un destí prou atractiu per als amants de les curses alpines.

L’equip català va ser present amb un equip ben jove. I el resultat no podia ser més bo, amb Jan Torrella i Gabriela Lasalle pujant a l’esglaó més alt del podi de la cursa de 17km, amb Ïu Net tancant el podi masculí en tercera posició. Jan Castillo i Martina Gonfaus completarien els resultats catalans amb una molt bona setena posició.

Escolteu les declaracions de Jan Torrella i Gabriela Lasalle al podcast del final d’aquest article.

Breus:

• Gisela Carrión va ser segona a Àustria, a la modalitat de 39km de la Mozart 100
  • Marta Llagostera va establir un nou rècord femení a la mítica Pujada a la Salut de Sant Feliu de Pallerols, una de les curses per muntanya més antigues de Catalunya amb 49 edicions a les seves esquenes. El llistó queda en 26’04” pels 3,5km i D+550m.

Avanç curses del cap de setmana (24-25/06/2023)