L’ultrafondista egarenc recorre en sis dies un total de 360km i més de 24.000m de desnivell positiu enllaçant les tres travesses més conegudes del nostre Pirineu: Carros de Foc, la Porta del Cel i Cavalls del Vent. Oriol Antolí es converteix en el primer corredor en aconseguir-ho, almenys de forma autosuficient.

Enllaçar Carros de Foc, Porta del Cel i Cavalls del Vent traça un recorregut de més de 330 quilòmetres

A falta de competicions en aquest any atípic, Oriol Antolí es va proposar enllaçar tres de les travesses més conegudes del Pirineu català: Carros de Foc, la Porta del Cel i Cavalls del Vent, amb els enllaços pertinents a peu entre sí. La ruta l’ha dut a acumular un total de 333 quilòmetres i un desnivell positiu de més de 23.000m. Una autèntica barbaritat.

Antolí va començar el passat dissabte dia 10 de juliol des de l’aparcament d’entrada del Parc Nacional d’Aigüestortes per realitzar la ruta de Carros de Foc en sentit antihorari i ha finalitzat la matinada d’aquest divendres dia 17 al refugi Prats d’Aguiló, després de recórrer la travessa de Cavalls del Vent, en un total de 141 hores.

La ruta no ha estat excepte d’anècdotes vàries, com la distracció en algun tram del recorregut, el trencament d’un dels bastons o el mal de panxa bevent aigua d’un riu.

Un cop més, Antolí segueix fent voleiar en tots els seus reptes la bandera de l’entitat Prodis (Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca), destinada a l’assistència i la promoció integral d’adults amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràl·lisi cerebral.

Fotografies ©Oriol Antolí


També us pot interessar: