Resum Trail Setmana Catalunya: 05-06/11/2022

421

Aquesta setmana han participat un total de 2.428 corredors, repartits entre 12 curses per muntanya, dels quals 1.689 van ser homes i 739 dones. La prova amb més participació va ser la Saligarda Trail de La Garriga amb 339 corredors.

Consulteu tots els resultats aquí

La Selecció Espanyola de Trail Running torna del Mundial de Tailandia amb 7 medalles al sarró

L’equip espanyol va aconseguir 5 medalles a nivell d’equips: 1 medalla d’or per equips femení en la modalitat de Trail Running, 2 medalles de plata per a l’equip femení en Ultra Trail i l’equip masculí en Up & Down i 2 medalles de bronze per a l’equip masculí en les modalitats Up Hill i Ultra Trail.

A més de les dues medalles de bronze per a Gemma Arenas en Ultra Trail i Alex Garcia en Uphill.

Breus:
  • Aquest cap de setmana es va celebrar el Trail Llémena, seu del Campionat de Catalunya d’Ultra Trail de la FCA, amb victòries per a Albert Llonch, que es corona com a campió català de l’especialitat, i Gemma Avellí. El títol femení queda desert. Marc Costa i Mar González van guanyar la distància Marató, Aimar Vélez i Anna Tarasova la Mitja i German Medina i Sonia Amor el Terç de Marató.
  • La Romànic Extrem va esgotar les seves inscripcions en temps rècord. Però atents perquè el proper 10 de novembre, a les 9 del matí, tornaran a obrir inscripcions però amb places molt limitades. La prova se celebrarà a la vall de Bianya el proper 26 de març.
Pel proper cap de setmana està previst la celebració de fins a 7 curses arreu de la geografia catalana: