Resum Trail Setmana Catalunya: 18-19/06/2022

639

Aquesta setmana han participat un total de 1.340 corredors, repartits entre 8 curses per muntanya, dels quals 1.000 van ser homes i 340 dones. La prova amb més participació va ser el Trail Ulldeter amb 390 corredors.

Consulteu tots els podis i resultats aquí

Bons resultats dels corredors catalans a la Mozart 100

La prova austríaca by UTMB es va disputar aquest passat cap de setmana i fins allà es van desplaçar alguns dels millors corredors de casa nostra. Com Andreu Simón, que va aconseguir la segona posició de la cursa de 100km per darrera de l’alemany Janosc Kowalczyk i on Azara García va ser la guanyadora femenina. Isaac Salvat va ser cinquè i Alex Urbina onzè. Ja en la modalitat de 75km, Marta Molist s’imposava amb autoritat davant dels seus rivals i segueix el seu idil·li amb la victòria.

Arnau Aranda trenca el rècord de la històrica Pujada a la Salut de Sant Feliu de Pallerols

La cursa celebrava la seva 48ª edició, sent una de les més antigues de Catalunya només darrera de la mítica Pujada als Àngels del GEIEG, que en té 58. I la noticia no només va ser la victòria d’Arnau Aranda, que es va imposar als últims metres a Isaac Barti, sinó que va rebaixar un segon el rècord de la prova que datava de 1990 per Josep Maria Illamola i va establir un nou registre de 19’42”.

Breus:

Alejandro Villarino, Sara Sanante, Andreu ContijochMireia Pons, Raoul Raus i Mesi Arcos van ser els grans protagonistes de la novena edició després de proclamar-se campions de les modalitats Marathon, Trail i Express del Trail Ulldeter celebrat aquest passat cap de setmana. Els tres recorreguts tenien el punt de mira a les cotes altes del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i el Freser.

El proper cap de setmana estarem atents a una de les curses clàssiques d’inicis de l’estiu, com és la Lavaredo Ultra Trail, i fins allà es desplaçaran noms tant coneguts de casa nostra com Pere Aurell, Ragna Debats i Pau Capell.