Aquest matí s’ha realitzat l’esperat sorteig de l’Ultra-Trail du Montblanc UTMB®, sense dubte la prova més coneguda del món del trailrunning, que es celebrarà del 26 d’agost a l’1 de setembre de 2019.

Fins a 686 corredors catalans han buscat la sort per aconseguir un dels 8.300 dorsals disponibles per alguna de les set fulles (UTMB-TDS-CCC-PTL-OCC-MCC-YCC) que conformen l’escenari del trail més conegut del món, dels quals 225 han estat els afortunats. A través d’aquest enllaç trobareu el resultat del sorteig de tots els participants residents a Catalunya.

En cas de ser agraciat en el sorteig, caldrà realitzar la totalitat del pagament del dorsal abans del 24 de gener i enviar el certificat mèdic corresponent.

Un esdeveniment que complirà la dissetena edició, on la gran novetat recaurà en la TDS, que passarà de 122 a 145 quilòmetres i 9.100m positius.

Un 2018 amb cinc podis catalans

L’edició passada va comptar amb 256 corredors catalans en alguna de les set proves del programa UTMB, dels quals 216 van assolir el seu objectiu. Memorables van ser els podis d’ Eli Gordon (2a OCC), Mònica Vives (3a OCC) i Mila Duran (2a MCC), però més sonades i recordades seran el bronze aconseguit per Pau Capell a CCC i, sobretot, el de Jordi Gamito a UTMB en una jornada per recordar.

Notícies relacionades: