La segona edició del campionat d’ultra distància Catalonia Ultra Cup donarà el tret de sortida demà dijous (10 del matí, Palau Robert de Barcelona) en un acte ple de novetats.

En primer terme, es realitzarà l’entrega de premis dels guanyadors de la passada edició, on el canareu Juan José Oliva (Race Land) i la manresana Laia Díez (Häglofs) en van ser els campions absoluts amb un total de 5.013 i 5.132 punts respectivament. També hi serà present la resta del podi: Miguel Ángel González i Andrés Rehm en la categoria masculina i Marta Prat i Anna Ventura en l’apartat femení. A banda del merescut trofeu, els guanyadors rebran una gratificació en metàl.lic per valor de 1.000€, 500€ i 250€ respectivament, així com un lot de productes de la marca Compressport.

JuanjoOliva

Seguidament, es farà la presentació oficial de la propera edició 2016. Una temporada que vindrà carregada de novetats, amb la incorporació d’una nova prova i canvis en el sistema de puntuació per tal d’oferir al participant un major al.licient. A més, la competició innova amb la integració d’un campionat dirigit pels més menuts –de 5 a 15 anys-: la Catalonia Ultra Kids.

La primera edició de la Catalonia Ultra Cup ha comptat amb uns 1.200 participants repartits entre les 5 proves que conformaven el calendari (Ultra Trail Montnegre Corredor, Ultra Trail Barcelona, Els Bastions, Ultra Trail Val d’Aran i Ultra Trail Tarragona), aconseguint abraçar pràcticament tota la geografia catalana i la seva diversitat de terreny i paisatge.

L’acte comptarà amb la presència de corredors de renom, com Núria Picas (Buff), Pau Capell (Compressport) i Jordi Gamito (Hoka One One).

A l’acabar, s’oferirà un esmorzar per tots els assistents.